Jag och Mini-me åt varsin bit igår. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
Jag har plockat bort stora kolhydratkällorna så som pasta, potatis, ris och bröd och så äterjag mest grönsaker och lättare proteiner så som kyckling, fisk och kalkon
Jag har aldrig varit särskilt förtjust i kallt kaffe. Eller rättare sagt, det enda kalla kaffe jag smakat är bortglömda rumstempererade slattar, det har inte varit så gott och det har fått mig att avstå från islatte och andra kalla kaffedrinkar
Jag vet ändå vad det godaste grönsakstillbehöret är. Varför krångla till det. Jag vet att en lchf-are blir bäst på att tillaga blomkål, för vi gör det hela tiden
I dag hade min lokala ICA-butik bra pris på röding, varför det fick bli dagens val av fisk. Många brukar beklaga att de inte äter fisk så ofta som de skulle vilja, och tilägga att det är svårt att variera sig
När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Här använde jag dessutom fläsk och lite nötter i broccolisalladen
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
När du äter mat som är naturlig, ren och har god smak, så att du är nöjd, mätt och full av energi – så kan du uppleva den balans i sinne kropp och själ som du är menad att göra
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Hela helgen i sängen med hög feber grämer jag mig också över… Så fullständigt onödigt
Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt. Nu är det klart vilka sex som gick till final i Årets Tapaskreatör 2010 - och det var inte jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.