Smula ner ostenochtillsätt crème fraiche ochvatten. Garnera med dragon. vatten. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Gör dressingenoch servera bredvid om du har gäster som vill bestämma själv (läs Mannen). Tills dess att jag kommer igång i köket själv igenhar jag i alla fall en jättegod omelett att bjuda på som jag bjöd på till påsklunch
En kopp te vars ska vi sippa på för att sen lägga hövvena på kuddarna i tid dennakvällen, den där skönhetssömnenhar fått stå åt sidan lite väl många nätter nu känns det som
Så jag har bestämt att det blir en solig och fin helg, ungefär som Valborg. Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.