Eftersom vi när vi väl äter sås till mat gillar mycket av det goda så dubblade jag den. Vi blev faktiskt så förtjusta i själva såsen och den rökta skinkan så nästa gång ska vi göra en pastagratäng med de tillbehören
Receptet kommer ursprungligen från en av Leilas kokböcker men jag har modifierat det lite. Jag har dessutom tänkt att jag ska baka bröd idag och eftersom vi ofta äter italienskt när vi är här blir det högst troligt focaccia
Eftersom den är helt mjölfri är den perfekt till dig som äter enligt lchf eller lågkolhydratkost men även om du inte tillhör den skaran tycker jag du ska testa den, för den är verkligen god och det kan ju vara kul att prova hur mjölfri mat smakar
Jag kommer i och för sig ihåg att vi försökte göra en grovkornig variant för några år sedan men den blev inte alls god och efter det har vi nöjt oss med att köpa
Men idag kändes det verkligen som att jag blev överkörd av en lastbil och samtidigt skulle orka resa mig upp och låtsas som ingenting och lyfta tungt skrot
Vet att klippta korn är toppen så det är jag extra nöjd med att detta bröd har. Man ska ju inte äta mackor då men jag är mackoman så jag blir glad när det finns bröd som är bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.