Jag börjar alltid dagen med en näringsriksmoothie, och det brukar ivanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagäri behov av att tillsättaimin kost för att må bra
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksominte bara med en bit, nope här moffade vii oss både tilleftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jagvillmed boken förmedla att äta rätt är lätt – när man väl fått bollen irullning. Det ärmeningen att man med boken som hjälp kan utforska vilkennivå av hälsa som ärmöjlig för en själv
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett medsig men jagär sååå tröööött. Hela helgen i sängen med hög feber grämer jagmig också över… Så fullständigtonödigt
Jag brukar servera en rejäl klyfta isbergmed ranch dressing på som tillbehörtill en grilladbiff. Isbergssallatärinte alls tråkig och måste ersättas med en massa konstiga och bittra blad
För visstär man det när man tillagar en stek meddiversetillbehör. Servera köttet i tunna skivormed såsen, kokt potatis samt kokta morötter, haricots verts eller andra favoritgrönsaker och en god gelé
Jagärinte någon löpare direkt och hade det intevarit för minväninnaJessica lurat medmig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jagaldrigsprungit så här långt
Någon balsamicoreduktion, som DN föreslår, det villejaginte ha som tillbehör, men att smaka av med honung på J och J's vis, det rekommenderar jag å det varmaste
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärnaliteovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Om den ser ut så här men jaginteärriktigt redo att sätta igångmed degen brukar jag sätta in den i kylen, då stannar den upp och man slipper få en alltför sur surdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.