Och oavsett hur sällan någon har sagt att något smakar ”Jävligt Borlänge” så ville jag ändå göra ett statement, både genom att samarbete med BB som är en burgarkedja som föddes i Luleå och genom att döpa den till Borlänge och inte till Kungsholmen
salt, peppar efter smak. Här kommer ett gott recept som passar perfekt till sommaren. Typiskt men inte oväntat, allt sjukt verkar ju fastna på mig nuförtiden och många på jobbet hostar och hostar och snuvar
Trots det har utbudet av vegetariska och veganska TV program varit väldigt skralt och smalt. Programmet är en stor satsning som jag gör på att ta JävligtGott till nästa steg och göra det som jag tror att vi allesammans tänkt på, men kanske väntat på att någon annan skulle ta tag i – ge Sverige det där jävligt schysst veganska matlagningsprogram som vi alla väntat på
Dela chokladen i mindre bitar och rör snabbt ner i grädden så att den smälter. I helgen som gick grillade vi spett med jordgubbar och marshmallows, gott som tusan, men det gäller att passa dem noga, annars kan man få svarta marshmallowsar - inte så kul
olivolja smaksatt med citron eller bergamott. Får jag då bara tipsa om ett supergott och superenkelt tillbehör till det grillade köttet eller den grillade fisken
Otroligt gott i alla fall och mycket smidigt att förbereda det mesta fram till momentet då paketen ska in i ugnen ( eller pågrillen där det passar lika bra att göra dem)
Jättegott. Smartpoints. Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. smör. , smörslungad bladspenat, pressad potatis. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Lägg sedan på löken som du skurit i klyftor, laxen och de hela tomaterna, salta och peppra lite mer, lägg sedan över rejält med färsk dill och längst upp en rejäl smörklick
Smör. På sommaren grillar vi ofta fisk i foliepaket och nu senast gjorde vi också potatispaket till. Lägg två skivor tomat mitt på folien och lägg sedan en laxbit på tomaterna, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.