Peggys kantarell- och baconbiffar 250 g Färska kantareller. 2 Paket bacon. 1 Gul lök. 1 kg Köttfärs Blandfärs/nötfärs eller varför inte testa lammfärs www.lchfarkivet.se
Järpar i gräddsås & pressad potatis Ta upp järparna och koka ur pannan med grädde och kalvfonden till såsen. Blanda färsen med ströbröd, grädden och löken Therése mat & bak
God champinjonsås Börja med att skiva champinjonerna (storleken är efter smak) och finhacka vitlöken. (Se till att få med så mycket vitlök som möjligt då den gärna ligger kvar i stekpannan Matklubben.nu
Champinjonsås 200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell. 200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell Smaskelismaskens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.