Har inte träffat henne på hela sommaren så jag tjatar mig till ett besök idag. Bestämmer mig för en vattenmelon gazpacho med serranoskinka och bruscetta att börja med
Jag har gjort lite kycklingpaj på färdiglagad kyckling (recept kommer jag lovar)Â och ikväll så ska jag göra en jordgubbstårta (min käre make fyller nämligen år)
Här jag jag gjort iste på grönt te med smak av jordgubb som jag hittade på lösvikt i tehandeln. Vid servering, häll upp i fina glas och lägg i några isbitar, häll på teet och toppa med några mynta blad och nu redo för att avnjutas
Jag serverade mig själv en sallad toppad med feta,vattenmelon och mynta till. I bikini på baksidan av huset med pinfärskt magazin, damp lägligt ner i lådan igår
Ett friskt och svalkande iste på Myntablad och lite citron. Nåt som jag själv kom på. när jag stod och tittade på all mynta som växte som ogräs i krukorna på tomten
Rejuvelac är en fermenterad dryck som oftast görs på groddat, fermenterat helt vete eller råg. Den går också att göra på groddad quinoa eller på rödkål
Sallad påvattenmelon, gröna bönor och babyspenat babyspenat och röd mangold färska gröna bönor gul paprika vattenmelon rostade solsosfrön, sesamfrön och hel spiskummin flingsalt auberginecreme Rosta frön och kryddor i en torr stekpanna
BCAA Isglass med vattenmelon. Svalkande isglass med smak av vattenmelon. Ta bort skalet och kärnorna ur vattenmelonen och mixa till en slät mix med hjälp av en mixerstav
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Skala och ta ut kärnorna ur vattenmelonen, skär sedan vattenmelonen i mindre bitar. Lägg upp vattenmelonbitarna i en djup skål tillsammans med sirap, saft från limen och mixa med en stavmixer
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.