) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Inte på länge jag ätit en så matinspirerande meny med många nya idéer och smakkombinationer. Skapelse i form av en terrinliknande matta av salmalax och pilgrimsmussla - med vackert kantade fält av något vi som var påårets kock känner igen - purjolöksaska
Igår bakade jag åretsförsta lussebullar och de blev jättegoda. Tryck ner russinen i bullarna och lägg på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa i 45 minuter till dubbel storlek. Sätt ugnen på 225 grader
Lägg potatisklyftorna i detta mönster på en oljad plåt för att få en knaprig och god yta. Igår kväll åt vi åretsförsta grilltallrik och det smakade riktigt bra
I gårdagens snökaos passade jag på att omfamna vinterkänslan och baka pepparkakor. Det är ett recept som jag skapade föregående år, och som har blivit mitt bästa recept på hälsosamma pepparkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.