Idag ska jag och Felicia på presslunch på Vikinglines båt och prova deras barnmeny som Mikael Björklund tillsammans med några barn har satt ihop så det ser vi fram emot, hoppas att Felicia kommer att vara glad och nöjd under lunchen eller sova i sin vagn
Äntligen är det helg igen. Här nere ska vi ha skördefest och invadera Öland. Så ikväll är det många som åker över bron framåt kvällen för att åka runt på den mysiga konstnatten
På schemat står presslunch om den goda och hälsosamma färdigmaten Gooh. Innan jag bjuder er på denna fina rätt så är en liten förklaring och klagosång på sin plats
Tjoho. Nu har semestern börjat. 3 härliga veckor med bröllop ❤️, mysdagar med efterlängtade människor som jag inte sett på en evighet, lata dagar och förhoppningsvis lite sol
Ungefär samtidigt gjorde dansösen Isadora Duncan den moderna fridansen populär och flera av hennes anhängare vände sig mot baletten, som de tyckte var förlegad och full av tråkiga regler
Det här tårtan gjorde jag till Emmas dotter Isadora när hon firade sin 1-årsdag nu i helgen. Den är helt sockerfri och innehåller endast lite sötningsmedel i bottnarna
Grillade marinerade grönsaker med timjankräm och BBQ Black Garlic Chicken. Marinera grönsakerna och de blir så smakrika i sig själva att det inte behövs något annat tillbehör mer än en kräm
Här kommer tredje rätten från Knorrs presslunch. Pasta med sparris, chèvre och valnötter , 4 portioner 400 g bredbandspasta av bra kvaliteÌ 2 l vatten 2 Fond â€DU CHEF†Vegetable 250 g sparris smör att steka i Valnötskräm 250 g cheÌ€vreost 2 dl valnötter ½Â dl olivolja 1 vitlöksklyfta 1 dl mjölk 1 skiva formbröd, gärna fullkorn 2 msk riven parmesan samt lite att hyvla över 1 krm salt 2-3 drag fraÌŠn svartpepparkvarnen Tomatsallad 2-3 tomater ½ gul paprika ½ rödlök 1 msk färskpressad citron 2 msk olivolja 3-4 blad basilika salt, peppar Börja med valnötskrämen
I måndags gjorde jag det som man alltid bör göra men sällan orkar. Jag bytte om i takt med blixten när jag kom hem från jobbet och begav mig till gymmet DIREKT
God morgon. Igår var jag ute och åt lite tapas med några gamla kollegor, riktigt trevligt. Tapas är verkligen perfekt mat för en AW, och passar dessutom oftast rätt bra som LCHF-mat
Soppor hör lika mycket hösten till som gulnande löv, inte sant. Rotfrukter också för den delen då de är i säsong och sedan långt framåt på nyåret eller till och med inte går ur säsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.