Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Byt matjesillen mot sill du lägger in själv så slipper du socker och eventuella tillsatser. En klassiker (zucchinisnittar med skagenröra) och två nya rätter
Burmesisk kycklinggryta, 4 port 1 kilo kyckling, skinnfria bitar med ben1 gul lök, finhackad3 vitlöksklyftor, finhackade1 liten bit ingefära, skalad och finhackadrapsolja till stekning2 teskedar gurkmeja1/2 tesked kardemummakärnor, stötta1 tesked korianderfrön, stötta5–7 hela nejlikor2 kanelstänger10 svartpepparkorn1 lagerblad1 dl vatten1 burk kokosmjölk3 msk koncentrerad kycklingfondsaft från 1 citronsalt och peppartopping. 2 kanelstänger. 1 lagerblad
Däremot strular appen med allt det nya, men jag tror nog att det blir bra tillslut. Jag har haft dagar med 8-10sp kvar när jag lägger mig, och dagar då jag slirade när jag tänkt fel och åt innan och räknade efteråt
Tyvärr finns det få ställen där man kan köpa riktiga mexikanska tacos, jag känner bara till La Neta, med två restauranger Stockholm, men det finns säkert några andra som också är bra
Pensla dangon på spetten med såsen, så att ett tjockare lager bildas. Hej igen. Det har varit paus för bloggandet nu i sommar, men nu börjar ju vädret bli trist igen
Vet ni vad som gör mig riktigt glad. Ja, bortsett från god mat då. Det är när okända människor kommer fram till mig och berättar att de brukar kika in här och gillar bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.