Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Bearbeta degen på låg hastighet i 15 minuter. Lägg en kökshandduk över lussekatterna medan du bakar ut de andra delarna och låt jäsa till dubbel storlek, cirka 45 minuter. Grädda dem gyllene i mitten av ugnen, 10-12 minuter
Koka upp och låt sjuda i ett par minuter tills blomkålen mjuknat. Jag hittade lite trött blomkål i grönsakslådan (vet inte hur den hamnat där), lite gröna ärtor i frysen och en extremt torr parmesanskalk i en plastpåse
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Täck formen med alufolie, ställ in den i ugnen, och låt fisken ugnsbakas i tjugo minuter. Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt
Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Om inte annat var det ett smart sätt att göra mig av med lite proteinpulver. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Även dina nära och kära som inte tål eller äter gluten kan förlusta sig på denna godsak, dock är där socker i, men bara i marängen, så är man som jag och inte äter socker heller kan man i alla fall ta utav citronkräm, grädde och bär
Ha i löken och fräs några minuter. Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.