Pizzan hänger ju inte bara på bottnen utan väldigt mycket på vad du lägger på den. Tror att det hade blivit ännu godare men dethär gick ner väldigt bra utan
Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas såär jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Skillnaden ska vara att detär bacon från kotlett i stället för från välansad svål som vanlig bacon. Lägg lite trötthet på detså sjunker inspirationen rejält och det blir mat som lövbiff i gräddsås med pommes, färdiggrillad kyckling med pommes eller som här - en tortellinigratäng
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Vi grillade kyckling med mango och ananassalsa, detär en konst att grilla, många kan faktiskt inte få till en genomstekt, god, grillad kött eller kycklingbit men min man är riktigt duktig på det
Varför ska man göra detså komplicerat och onyttigt. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.