1 oreganoSå
här gör du Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten cirka 15 minuter. Ansa och skiva löken. Hacka dillen. Blanda majonnäs och crème fraiche i en bunke. Blanda i vinäger. Blanda i salladslök, dill och kapris. Salta och peppra. Häll av den kokta potatisen och ånga av den noga. Vänd ner den varma potatisen i såsen. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 95
En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Skala, dela och koka potatisen mjuk. Det tar ca 20 minuter. Prova med en potatissticka eller kniv. Häll av potatisen och låt den svalna på en tallrik eller i en skål
Den ska vara krämig och salt, innehålla överraskningar i form av lite kapris och vara lagom smackig. Potatissallad kan vara hur bra som helst, eller så kan den vara färdigköpt
Alltså vitlök, går det att tröttna på. Svaret måste vara nej. Här hemma gör vi det i alla fall inte. Dessa vitlökspotatisar fann jag hos Bambi och de är farligt goda
Min dotter bara älskar potatisgratäng, men vem gör inte det. Vi testade att göra en lite lyxigare variant av denna omtyckta maträtt och här kommer resultatet
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Potatisbullar. 30 januari 2019 @ 10. 04. Potatisbullar är en god och enkel vardagsmat. Är fint att göra av mos som blivit över eller så gör man en laddning mos enkom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.