Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
salt & svartpeppar. salt & svartpeppar. salt & svartpeppar. salt & svartpeppar. Enbärskryddad filé med gin- & flädersås, 4 pers. Grädda i nedre delen av ugnen 8-10 minuter beroende på ugn, de ska fortfarande ha ett krämigt inre. Enbärskryddad filé med gin- & flädersås, 4 pers 4 skivor oxfilé eller älgfilé á 150-175 g 1 tsk salt
Det blir precis som de där goda butiks- och bageribakade bröden, med härlig skorpa och luftigt inre. Ett helt fantastiskt recept som jag hittade på lika fantastiska "Fridas bakblogg"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.