Häll med hjälp av en pastaslev över innehållet till en glasburk. Kärna ur och strimla paprikorna, skiva rödlök och vitlöksklyftor tunt, kärna ur och skiva chilin tunt
Timjan. Stek pannbiffarna i lite olja så att dom får färg lägg dom i en ugns form, när alla är stekta lägger man i vitlöken, paprikanoch tomatpurén i pannan så att allt får steka lite
Biffarna gjorde jag fluffiga på grädde och matchade med örtkryddor och senap med en skiva gruyéreliknande svensk ost från Hjotrakten som heter Almnäs Tegel (den har ni sett tidigare på husmorsbloggen, finns bl a på NK Livs)
Strö genast över paprikapulveroch salt och rör om lite så att alla kikärtor täcks. Byt till exempel ut det rökta paprikapulvret mot vitlökspulver, italiensk salladskrydda, chilipulver eller garam masala
Krydda med trocomare örtsalt, paprikapulveroch torkad timjan. Här har jag blandat kyckling med potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.