Om du blandar ner knaperstekt bacon så behövs nog inget salt. Jag kan sträcka mig till att ett litet lager puder vit snö skulle liva upp lite grand men jag vill inte ha mängderna som rasade ner förra vintern
Jag brukar skämtsamt säga (för att utmana och illustrera en poäng). “vad kan jag äta. När kroppens funktioner harförutsättningarna att göra sitt jobb så sköter sig balansen av vikt och utrensning (detox) o
Och så blir det bara modd av det så ändå inget vackert att titta på heller. Mindre skönt att det tvunget skulle komma en massa mer snö när vägarna var så torra och fina
Så, varför inte göra slag i saken, och tillåta mig av frossa i det godaste. Nu har det ändå alltid varit så att kolan är den största behållningen i kakorna
Snurra formarna så att karamellen fördelar sig jämnt över ytan. Charlotte Gawell. Häll upp den i en skål och förvara den i kylen tills den ska serveras
Jaghar nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Så skullejag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Dessa bjöd jag på när mina underbara pojkar kom hem från skolan idag
Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
I teori skulle det alltså vara fullt möjligt att tillreda denna rätt även utanför säsong. I början av maj förra året lagade jag till makrill på ett för mig helt nytt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.