I och för sig är det ingen annan som påpekar något heller mer än eleverna som har höjt ett och ett annat ögonbryn när jag lägger Bregottinnehållet på tallriken
Ta upp köttet och lägg ut det på ett ugnsgaller, sätt in det i mitten av ugnen i ca 6-8 timmar på 75º eller längre, de skall vara torra, det skall inte gå att knäcka dem, utan de skall bli lite sega
, Ta upp köttet och lägg ut det på ett ugnsgaller, sätt in det i mitten av ugnen i ca 6-8 timmar på 75º eller längre, de skall vara torra, det skall inte gå att knäcka dem, utan de skall bli lite sega
Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Vi har själva ännu ingen gjutgärnsgryta eller lergryta eftersom vi hittills kört det mesta i tryckkokare, men vad har man grannar till om inte att låna saker av
Bred blandningen på köttet. Pulled beef. Servera tortillabröden med en fyllning av pulled beef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
Det här är en kvällsmacka som inte går av för hackor. Efter en lyckad badmintonmatch i fredags var det skönt att göra något enkelt som ändå kändes lite lyxigt för att fira in helgen
Häll blandningen över köttet och lägg på locket. Om ni inte har något inplanerat imorgon så tycker jag absolut att ni ska satsa på att göra pulled beef
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.