Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och enliten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Pressa citronsaft över salladen, droppa över lite olivolja – klart. Woila – magnifik lunch serverad. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Väldigt gott, inte särskilt svårt, men kanske ändå lite pilligt för den ovane. Väl värt besväret, och populärt hos hela familjen - med andra ord något jag gärna lagar igen
färsk ingefära. Koka upp vattnet med buljongtärningen i. Skala och riv ingefäran. Färsk ingefära har stark smak så prova dig fram i hur mycket du behöver
Hetta upp solrosoljan i en stor tjockbottnad gryta och stek löken tills den är mjuk. När grönsakerna börjar bli mjuka strör man i paprikapulver och cayennepeppar
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.