Melting potatoes – Saftig ugnsrostad potatis med timjan, citron och vitlök. 1-1½ kg potatis (gärna en potatis med färg, t ex delikatess Cecile). 1½ tsk timjan, torkad. 1 msk citronsaft. Vänd alla skivor efter ca 10-15 minuter så att varje sida rostas 10-15 minuter. Rosta ytterligare 10 minuter. 1-1½ kg potatis. 1½ tsk timjan. 1 msk citronsaft. 10-15 minuter
Det är första gången som jag själv gör ”crashed potatoes” men jag vet att det är väldigt poppis bland andra matbloggare (speciellt i USA) och nu förstår jag varför
Wash, peel and dice potatoes. Boil the potatoes with bay leaf until fully cooked. While potatoes are cooking, heat one tablespoon of oil in a large pan
Picka bakpotatis med en gaffel och baka i ugnen i 225 grader i ca 1 timme. ca 1 t. Tills den är helt mjuk, känn efter med en sticka så vet ni när den är klar
You can use sweet potatoes in everything from curries, tacos, salads and other savory recipes, to sweets like pies and cakes, like the famous American sweet potato pie
Förkok dem i 10-20 min. 100 gram riven parmesan. hackad persilja (1 kruka). In i ugnen 15-20 min tills de fått färg ordentligt. 100 gram riven parmesan. hackad persilja (1 kruka). 1 kruka
150 ml solrosolja. 120 g vetemjöl (2 dl). 4 g bakpulver (1 tsk). 1 tsk mald kanel. 1/4 tsk mald ingefära. 1 krm malda nejlikor. 1 msk mörk rom. 1½ tsk vanilj extrakt. 1 nypa bakpulver. 60 g florsocker (1 dl) (eller samma mängd marshmallow fluff). 1 tsk vaniljextrakt. 100 g ljust muscovado socker (ca 1 dl). 120 ml vispgrädde. 1 nypa bakpulver. Sätt ugnen på 175°C. Smöra och mjöla fyra stycken formar som är 15 cm i diameter, lägg en rundel bakplåtspapper i botten på varje form. Ta ut från ugnen när de är klara och låt svalna på bakgaller i formen ca 15 minuter innan de tas ut för att svalna helt. Låt stå i kylen ca 1-2 timmar innan servering så att frostingen hinner sätta sig något. 1 cup castersugar (200 g). 150 ml sunflower oil. 1 cup plain flour (120 g). 1 tsp ground cinnamon. 1/4 tsp ground ginger. 1 pinch of ground cloves. 1 tbsp dark rum. 1½ tsp vanilla extract. 1 pinch og baking powder. 1 tsp vanilla extract. 1 cup mini marshmallows. ½ cup light brown sugar (100 g). ½ cup vispgrädde (120 ml). 1 pinch of baking powder. Remove from oven and leave to cool on a wire rack för 15 minutes before you remove cakes from the tins and leave to cool completely. 150 ml solrosolja. 120 g vetemjöl (2 dl). 4 g bakpulver (1 tsk). 1 tsk mald kanel. 1/4 tsk mald ingefära. 1 krm malda nejlikor. 1 msk mörk rom. 1½ tsk vanilj extrakt. 1 nypa bakpulver. 60 g florsocker (1 dl) (eller samma mängd marshmallow fluff). 1 tsk vaniljextrakt. 100 g ljust muscovado socker (ca 1 dl). 120 ml vispgrädde. 1 nypa bakpulver. 1 cup castersugar (200 g). 150 ml sunflower oil. 1 cup plain flour (120 g). 1 tsp ground cinnamon. 1/4 tsp ground ginger. 1 pinch of ground cloves. 1 tbsp dark rum. 1½ tsp vanilla extract. 1 pinch og baking powder. 1 tsp vanilla extract. 1 cup mini marshmallows. ½ cup light brown sugar (100 g). ½ cup vispgrädde (120 ml). 1 pinch of baking powder
Receptet ger 10 stycken ”potato skins” och 3 1/2 dl kokosbacon, vilket är mer än vad som behövs till receptet, men kokosbacon passar jättebra till alla möjliga rätter. 2015-09-2213. 21. 1 msk sojsasås. 1–2 msk sirap. 1 krm salt. 1 krm peppar. 1 msk citronsaft. 1/2 dl bjäst. 1 grillad paprika på burk. Sätt ugnen på 175°. För tillbaka de fyllda potatisarna i ugnen i ytterligare 10 min. 10 stycken. 3 1/2 dl kokos. 1 msk sojsasås. 1–2 msk sirap. 1 krm salt. 1 krm peppar. 1 msk citronsaft. 1/2 dl bjäst. 1 grillad paprika på burk
1 stor sötpotatis. 1 burk svarta bönor. 1 förp halloumiost. 1 del honung. Skär sötpotatisen i mindre bitar och koka i lättsaltat vatten i ca 10-15 min. 1 stor sötpotatis. 1 burk svarta bönor. 1 förp halloumiost. 1 del honung
1. Go kväll alla. Ännu ett recept inlägg. Det känns som om varje gång jag försöker skriva om något annat och mindre om mat så blir det ÄNNU mer mat inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.