Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
Ingefära ska vara bra för en alldeles förfärlig massa saker och göra gott på alla möjliga sätt. Dessutom är den kryddstarka lilla roten vansinnigt god om man behandlar den väl
Kände redan igår att det kliade i halsen och att något var på gång, så jag tog och värmde (för koka får man inte göra, då försvinner ingefärans och honungens egenskaper) denna dunderkur som florerar på nätet
När vi var hos Erica på flamingo/jul-fest, bjöd hon på en sån här rackabajsare. Jag tjyvade hennes recept och gjorde mig en egen laddning så jag ska hålla mig frisk och kry heeela vintern
En av mina favoritfrukostar just nu är den fantastiskt goda havre-muggkakan. Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Befinner mig just nu på Radisson Blue SkyCity Hotell på Arlanda där jag kommer spendera min natt. Ställ kastrullen åt sidan och låt det svalna något innan du silar bort ingefäran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.