11 st
chili (grovt hackad - och kan uteslutas)Så här gör du 20 minuter Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp (men aldrig över 60 grader) i 20 minuter. Koka ej då detta gör att delar av allt det nyttiga försvinner. Jag gillar att ha i chili - men det blir rätt starkt och kan absolut uteslutas. Chili är dock bra för förbränningen. Sila av ingefäran och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet(40 grader) Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska. Förvara i kylskåpet och utan problem kan den stå i en månad. Spara recept 92 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 30266
Här är i alla fall ett recept som jag har komponerat ihop själv. Ni vet ju hur mycket jag gillar husmorsknep framför kemikaliebaserad medicin (även om det kan vara behövligt ibland)
Här kommer 30 recept på billig vardagsmat – 1 middagstips för varje dag i hela månaden. 30 recept p. Kommer du ihåg att jag körde Snålseptember förra året
Lagom mängd varierar mellan olika recept. Vårt november och december har, precis som förra vintern, varit fyllt av förkylningar, magsjuka och andra krämpor
Receptet ger 1 liter dryck och den håller sig i kylskåp cirka 2 veckor. Nu ska ni få ett riktigt bra tips på en energi-boost som dessutom stärker immunförsvaret och är bra för lilla magen
Servera med en skiva nyttigt bröd – t ex mitt glutenfria som du hittar HÄR. Jag har satt ihop en nyttig vecka med nyttiga recept som jag själv tänkte köra i nästa vecka
Då var det måndag och vardag igen. Helgerna är alldeles för korta känns det som. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.