Nej, det känns för tråkigt att vi svenskar alltid äter samma mat vid alla våra högtider tycker jag, så på fredag eftermiddag när våra gäster hade anlänt dukades det istället fram en vårbuffé med en del inslag av påsk
Skär en 1,5 cm kant i 4 av plattorna, som en tavelram, pensla med uppvispat ägg och klistra ihop med övriga plattor. Baka tills flarnen är gyllene, ca 14 minuter
Det tråkiga med påsken i år är att jag jobbar nästan varje dag. Gör såhär. Glad påsk till er alla. Jag har knappt hunnit med att göra något påskigt här hemma, knappt pyntat eller bakat
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
I år var jag verkligen inne på en fräsch, hälsosam och samtidigt färgglad påsk. Vad säger ni om Minimozzarella, mango, avocado, rödlök, babyspenat, pumpakärnor med mera
Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde. Idag har det blivit lek med båtar i badkaret, playmobil är toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.