Vi använder den var och varannan dag, och även om vi inte tillagar allt i den, så fungerar den suveränt för varmhållning eller att heltenkelt servera mat i
Detärheltenkelt lika delar vitvinsvinäger och handdiskmedel. Har flera recept att dela med mig av, men så blir detnär jag testar flera saker, ta kort och sen inte hinner sätta mig och redigera och skriva om dem
men detstruntar jag i, jag äter inte ärtorsärskillt ofta men till fisk måste jag ha det. Parmesan panerad rödspätta med hemmagjord majonäs och kokta ärtor, tänk att några få ingredienser kan smaka så gott
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Man är ju aldrig så kritisk som närdet kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.