72DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste
Hej. Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Visst, det kanske inte är det nyttigaste och mest avancerade i hela världen, men det är ju såååå gott
Penne all' arrabbiata Tomatsås. 1 liten burk sardeller (ca 10 st) 100 g rumsvarmt smör 500 g penne salt 3 msk finhackad persilja Gör så här. 500 g penne
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Jag fortsätter på samma frukosttema jag hade igår och gör idag igen en frukostskål som har garnerats med fina, färgglada och ekologiska ingredienser
Vi såg en film nyligen där en av karaktärerna beställde en Penne alla Vodka på restaurang. (Jag trodde det hette Penne a la Vodka men Wikipedia säger ”alla”…) Hur som helst, när vi såg det sa Peter ”En sån vill jag att du gör till mig
There are a couple of things that never gets old. / Add all the dry ingredients. / Put the mixture in a preferably round baking thin with removable edges
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.