Så efter jobbet idag åkte jag och handlade ingrediensertill bästa " mota Olle igrind"-medicinen. Det börjar kliai halsen och killai näsan och jag tänker INTEbli förkyld nu
Det var inteöverdrivet varmt i Marbella, men tillräckligt för att kunna sitta uppe halva nätterna och dricka cava och prata ikapp på en terass mot fonden av de blå klippornai Marocko på andra sidan vattnet
Ja, ingefära ska ju vara bra mot mycket sägs det. Min sambo lider av migräntill och från och efter att ha läst att ingefära ska ha samma effekt som den medicinen han måste ta vidsinamigränanfall, så testar viidag att dricka en varsiningefärashottill frukosten
2 dl puré på päron eller katrinplommon. 12 dl puré på päron eller katrinplommon 2 tsk messmörSå gör du. Blanda fruktpurén med messmöret väl och häll upp i 2 glassformar. Ställ i frysen ca 4 timmartills glassen stelnat
Den här veckan har varit sanslös imitt nya matbloggsliv. Mitt avslut iSveriges Mästerkock har fått det att rassla tillordentligt här på bloggen och på Facebooksidan “Mästerkock imitt eget kök”
Salladen är från en dag förra veckan då viinte alls kände för det som stod på menyn, så vi revolterade litemot oss själva och våra planer och lagade till något helt annat
Förhoppningen är att grönsaken, som växer likt ogräs i mångas trädgårdar, kan komma att bli en avgörande game changer i kampen motolika former av cancer
Lånad Bild. Mitt första inlägg om detta, hur det startade och varför kan du läsa här. Jag har sedan tidigare uppdaterat vidlite mer än halvvägs som du kan läsa här
Ingredients. ) boneless, skinlessfilets sole Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste 1⁄2 cup flour 10 tbsp. finely chopped parsley 1⁄2 lemon, thinlyslicedcrosswise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.