Vad kan vara billigare än en soppa gjord av billigaingredienser. nymalen peppar. Nu i dessa snåltider då de flesta har handlat upp sittkapital på onödigt dyra julklappar till allt för många så sitter det väl perfekt med billig mat
Salladen är från en dag förra veckan då viinte alls kände för det som stod på menyn, så vi revolterade litemot oss själva och våra planer och lagade till något helt annat
Människans kropp är väldigtkänslig för vilken typ av mat vi stoppar i oss och vi får väldigt lätt en förhöjd grad av inflammation, vilket leder till många olika besvär och sjukdomar såsom ledvärk, allergier, astma, hudbesvär, högt blodtryck osv
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Jag tror det är enrelativt korrekt jämförelse att beskrivadenna temperatur som enmotsvarighettill att ge grytan ett långsamt uppkok på spisen, och därefter låta den koka på låg värme
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.