Mot en bakgata i Bombay!
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 pers
  • 2, 5 timmar
  • 2 msk rapsolja
  • 2 finhackade gula lökar
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 hackade röda chilis (jag hade gröna men det blev ingen sting i det)
  • 1 msk gurkmeja (eller mer)
  • 1 msk spiskummin (eller mer)
  • 2 msk malen koreander (eller mer)
  • 1 msk chilipulver (ta i ordentligt!)
  • 1 kg grytbitar av lamm
  • 1 tsk salt
  • burk
  • 1 burk cockosmjölk
  • 3 dl basmatiris
  • 1 kanelstång
  • 4 kryddnejlikor
  • 1 tsk kardemummafrön
  • 5 dl vatten
  • 1 nypa salt
  • 1 dl sultanrussin
  • 1 dl mandelspån
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 1 dl färsk, finhackad mynta
  • CURRY

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.