Det blev en riktig fullträff attmontera ihop sin egen BigMac. Originalreceptet på dennagoda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål attupprepas
Ja nu ändrarMcDonalds på receptet för den klassiskaBigMacen för första gången och det är ju givetvis dressingen som får en liten ny kick i form av en chilisås nämligen Sriracha som är en Thailändsk chilisås
Här kommer ett recept som jaghittat på Matklubben. Alla tyckte den var god, kanjagsäga. Lägg i buljongen i en kastrull med vattentillsammans med potatisen
Pressaalla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”YogaGirl - attfinnalycka, skapabalans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 g Färsk bladspenat. 1 st Gurka. 10 g Ingefära
Pressaalla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”YogaGirl - attfinnalycka, skapabalans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 grambladspenat, färsk. 50 gram grönkål. 1 st gurka. 2 cm ingefära
Attkoka sin egen buljong är lite tidskrävande, men helt fantastiskt. Den går även attfrysa in. Satsen är en neutral buljong som passar till alla typer av rätter
Skaka drinken med is och sila upp i ett cocktailglas. Garnera med physalis. Garnering. Physalis. 2 cl cognac. 2 cl spanskvaniljlikör. 2 cl saftav citron. 1 stänk sockerlag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.