Nu går det iprincipintein mer imin frys, så nu får kakbaket anstå tills juldagarna är över, och tjocka släkten varit här, och förhoppningsvisätitordentligt - och blivit ännu tjockare *hihi*
För ett tag sedan läste jag etttips hos Tina från Lotta som hon läst hos Martin. Lägg märke till att brödet inte bakas ut förrän efter jäsning, tvärtemot annat kalljäst bröd
Tidigare har jag bakat sirapsrutor och de blev väldigt uppskattade här hemma. Nu ville jag experimenteralite och blandade ilite rågmjöl och dessutom bytte jag ut den ljusa sirapen mot brödsirap
Pensla med ettuppvispat ägg. Vanlig deg med röd och svart karamellfärg kan ge spännande resultat. Egentligen är ingen av dem de där riktigagodisfantasterna - de gillari stort sett bara choklad
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlökfint och blanda ner ilinsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag spararmin ranson till kvällsmaten istället)
Dagen till ära serverar jag er ettriktigt bra recept på inkokt lax. Karin / bevemyrs blogg. Bjuder du på den lär gästerna garanterat fylla tallriken mer än en gång
Ettnyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Skriveti. Nu har jag samlat i hop migtill att dela med mig av etttidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.