Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Tårtbottnen ovan ska jag använda nästa vecka för att göra en vit prinsesstårta till sonens student. Ett annat bra tips är att vispa socker och ägg riktigt vitt och luftigt
vissa rykten gör gällande att dessa sysslor skulle ha med kärlek att göra. Det är inte så svårt som man kan tro, ost har man gjort i alla tider det är först nu vi har glömt bort detta hantverk
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
I dag ska jag göra vaniljkräm, vispa grädde och fylla prinsesstårtorna som får stå och gotta till sig i kylen över natten innan de täcks med marsipan i morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.