Det här momentet är också bra att ha klart i förväg. Kanske min beskrivning hurjag gör, kan hjälpa någon som rivit sitt hår till vansinne för dessa små förtjusande mandelkakor
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Mät höjden, dra upp och klipp sugröret där du markerade hur hög tårtan var. Så när jag skulle göra ett torn på Alvas häxprinsesstårta så gjorde jag just så
konsistensen blev väldigt trådig, med långa sega strängar som inte brast i första taget. I On food and cooking fanns ett yoghurtavsnitt som rätade ut alla frågor jag hunnit skaffa mig och gjorde allt klart som vassle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.