Instruktioner: Kombinera, mjölk,vaniljsocker, socker, vit choklad och Progel (om du skall ha samma färg på båda) annars färgar du efteråt. Värm över medelvärme, rör hela tiden tills chokladen smält. Ta bort från värmen. Strösselkanten på glaset: Smält lite choklad och doppa glasets kant och doppa sedan det i strössel av valfri sort. Häll i den heta mjölkblandningen i glasen. Toppa med vispad grädde och mini marshmallows.
Värm ugnen till 225°c.
Kavla ut en degplatta för att passa en form på ca 24 cm. Pressa ut den utan att sträcka på degen. Forma kanten.
Hade egentligen tänkt att baka vanliga bullar i förmiddags men det blev inget med det. Men är man eller någon i familjen plötsligt paniksugen på nybakade buller så kanske de här Panikbullarna / Hastbullarna eller bara supersnabba Bullarna som blir som lite Muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.