färskost med ört- och vitlökssmak. Lägg i kokande vatten 5-6 min, ta upp med hålslev och låt rinna av i durkslag. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs svamphacket 4-5 min tills de får färg. Tillsätt brödsmulor och cayenne och fräs 3-4 min till under sporadisk omrörning. Grädda mitt i ugnen 20-25 min, tills såsen bubblar och färgen är fin
Egentligen var det två recept eftersom jag tog den baconrullade gösfilén från en sida och potatis- & jordärtskockspurén från en annan sida, och satte ihop
Idag har jag bakat bullar mest hela dagen och Ida har hostat mest hela dagen. Vi hoppas att hon inte håller på att bli sjuk igen, men tyvärr hoppas vi nog förgäves
Lägg i en ungsfast form och stek i övre delen av ugnen ca 15-20 minuter. 4-5 morötter. Lägg i en ungsfast form och stek i övre delen av ugnen ca 15-20 minuter. 4-5 morötter 400 g savoykål
Angående sidan så är allt inte riktigt tip-top ännu. Då var det söndag igen och det vankas såklart en god söndagsmiddag men även ett gäng matlådor till veckans jobbluncher
God tårta och goda kakor bjöds vi på, tack Freddy säger vi, och när det är kalas så är det kalas och då åker all GI-tänk åt sidan för vår del - så det så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.