HONUNGSGLASERAD KOTLETTRADFörgyll köttet med en glasyr av honung! Honungen ger köttet både en läcker, litet söt smak och en mycket vacker stekyta.4 portioner
Honungsglaserad brysselkål är både nyttigt och gott och kan ätas utan dåligt samvete. Nu var det väldigt länge sedan jag la upp något här på bloggen mest för att jag inte haft tid att vara speciellt kreativ med min matlagning
27 Jun. 09. 34. Honungsglaserade revben. 0kommentarer. Godmorgon från fagra Skåne. Ja, vi är ju som ni vet nere i Kävlinge hemma hos min svåger och hans familj och hälsar på i några dagar, och jag och Jenny har precis avnjutit frukost tillsammans med fyra små trollungar till kusiner
800 g utskuren och finputsade kotlettrad. Förberedelser. Börja med att snitta köttbiten ytligt fyra gångar diagonalt först åt ena hållet sedan åt det andra så det bildas ett snyggt rutmönster
Dela kotlettraden i två bitar. Så här gör du 2 timmar Kotlettrad. Grilla kotlettraden på medelvärme eller indirekt värme till 70–72 grader, det tar cirka 1–1 1⁄2 timme. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4 1 kotlettrad, cirka 3 kg med krona, ben och svål
900 g kotlettrad utan ben. Ugn 150° + 225°. Skär rödlöken i grova klyftor och dela äpplena på mitten. Krossa vitlöksklyftorna och lägg tillsammans med rödlök och äpplen i botten av en ugnssäker form
Honungsglaserade rödbetor på en bädd av babyspenat med parmesan och rostade pinjenötter. Honungsglaserade rödbetorca 500 g rödbetorlite smör att steka ilite flytande honungen påse babyspenatlite hyvlad parmesanostett par matskedar rostade pinjenötterSom ni ser har jag inget exakt recept, men detta går inte att misslyckas med
Ett tips till nyårsmiddagen kanske. Potatisflarnet går att förbereda och värma innan servering, fläskfilén kan förberedas tom kokningen och sedan stekas och även vinägerreduktionen kan göras i förväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.