Skala och rivpotatisen på grovt. Häll i ägg och ost, smaka av med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja och smör, lägg ipotatisen, tryck till och forma till en stor kaka
Fyll på med rosévin, gin, sockerlag, is och skaka. Sila upp i glas och servera. Skär skivornai 4 delar, muddla dem citron- och grapefruktsskivornai en shaker. 2 citronskivor. 2 skivor röd grape. 3,5 dl fruktigtrosévin. 8 cl gin. 1,5 cl sockerlag (jag gör sockerfri sockerlag)*. 1 dl is
Salta och klappa in stött svartpeppar. Bred ett tunt lager senap på varje sida av filéerna. Strö lök mellan filébitarna, fräs den hastigt och vänd köttet
Fizz, fizzigare, fizzigast - GinFizz. Någon fördrink skulle vi ju ha när gästerna kom. Blanda gin, sockerlag & citroni en shaker och shaka lite häll i ett whiskeyglas
Här får det delikata hjortköttet gott sällskap av en krämig höstsmakande kantarellrisotto, en kräm på nyttig och vacker grönkål samt en intensivlitenrödvinsreduktion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.