Ikväll blev det en ny lite hetare Rub till fläskfilé. Jag blandade egentligen kryddor lite efter smak, och det blev succé till fläskfilé med sötpotatis och aubergine
Och då är det lägligt att vara förberedd med kött och goda tillbehör för en härlig grillkväll. Just frukt till grillat kött tycker jag lyfter fram smaken av det grillade och av sommaren ännu lite mer
Att doppa ett gott bröd i den himmelskt goda såsen är ett måste och kombinationen av räkornas sötma och kryddornas hetta gör den här rätten till en riktigt favorit
Tortillaskal fyllda med grönsaker, lax och kall stark sås… comfort food som skänkt från gudarna. Ställ in i kylskåpet medan du förbereder de övriga ingredienserna som skall fylla ditt tortillaskal
Häll över potatisen och ha in i ugnen på 175 grader tills potatisen är klar efter ca 20-30 minuter. Låt köttet gå upp till 65 grader och Ta sedan ut den och låt köttet vila innan du skär det i skivor
Något sött som passar väldigt bra till båda är dessa saffransdrömmar. Tillsätt olja lite itaget. Blanda hjorthornssalt med vetemjöl och blanda ihop allt till en deg (vispa inte)
När vi grillade i fredags så gjorde jag lite nya tillbehör, jag gillar mycket skålar på bordet. inte det silvriga paketet som man använder till ischoklad
Fast jag tycker ofta att de färska ofta är lite torra och att de frysta har en för mig välfungerande slags vattnighet, som jag absolut begriper hur räkkonnässörer kan finna motbjudande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.