Inte alls stark utan god och en blandning av sött och syrligt med viss hetta. Rör om, smaka av och servera till en god bit grillad kyckling eller annat kött
Lycka till. Ugn 250°. Skär lårfiléerna i åtta bitar vardera. Lägg grillspett i vatten. Blanda marinaden från påsen med olivolja, paprikapulver, citronskal och svartpeppar i en bunke
Grillade kycklingspett. Tina kycklingfiléerna och dela varje filé till 4 bitar. Krydda på båda sidor och grilla till 75°C i innertemperatur eller till kycklingköttet inte längre är rosa
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Här nedanför bilden kommer tips på olika såser och grönsaksrätter som passar bra tillgrillat, klicka bara på länkarna så kommer du till receptet
Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna. Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen
Den ansågs förr hjälpa mot både hjärtbesvär och nedstämdhet. Har just fått hem en laddning av olika örtkryddor, som min Syster så snällt har inhandlat till mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.