Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Tillsätt tomatpuré och creme fraiche. ca 500 g fläskfilé0,5 dl köttbuljong (jag tog min egen hemlagad)2-3 äpple (jag tog mina egna från äppelträdet i trädgården)1 gullök2 msk smör2 msk tomatpuré1,5-2 dl creme fraichesalt och pepparSå här gör Du
För när smaknerven påverkas så kan det vara gott med lite mer hetta i maten, inte sant. Då har vi något som vi absolut kan rekommendera er, en spicy sås som vi käkade till spätta, men som egentligen funkar bra till vilken fisk som helst, eller varför inte till kyckling
Add crème fraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
Stället hette Laxstugan vill jag minnas. Denna fisk är även fin till pastasåser eller i paj. Ikväll har vi ätit nåt så löjligt enkelt och gott som varmrökt lax med kokt potatis, smörslungad spenat och hjortroncremefraiche
Blanda samman cream fraiche och seafood chilisås. Perfekt tänkte jag och blandade samman en kall sås. Tortillaskal fyllda med grönsaker, lax och kall stark sås… comfort food som skänkt från gudarna
Låt gärna såsen dra i kyl ett par timmar för godaste smaken. )Blanda naturell crèmefraiche med lite pressad vitlök (eller vitlökspulver), torkad smulad persilja och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.