10 st
150g bör det bli.Sätt alla burgare på brickor med smörpapper på och ställ in i frysen. Vänd dem när de har frusit till sig lite så att även ovansidan får den där snygga, platta formen.När de är helt genomfrusna. Stapla dem och sätt dem i fryspåsar. Nu har du burgare närhelst du behöver en och smaken? Ja, den är helt oslagbar!
Att göra hemmagjord marinad till grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
På eftermiddagen var jag lite piggare så Oskar tog ut Felicia på en promenad medan jag gjorde middag och det blev hemmagjordahamburgare på egenmald högrev och krispiga pommes gjorda på bakpotatisar
Pressa bollen till en hamburgare med en stekspade eller hamburgarpress. Lägg en ostskiva på burgaren, lägg en hamburgare över och avsluta med en till ostskiva
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Då är det fredagsmys och vad passar väl inte bättre än riktigt goda hamburgare gjorda från grunden. På våra hamburgare hade vi knaperstekt bacon, skivad ananas, ost, tomat, gurka, ketchup och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.