Sätt ugnen på 175°C. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och Oboy och rör ner det i smörblandningen
När man fyller jämnt så ska man fira ordentligt, det tycker jag i alla fall. Så i går kväll körde jag på firande nummer två tillsammans med ett gäng vänner
Att min 5-åriga dottern gillar att laga mat och se matlagningsprogram på TV har jag nämnt tidigare. Favoritkokboken är "Cupcakes" av Ingrid Hancock Bjerknes, en bok som det bläddras flitigt i å som vi båda inspireras av och drömmer om
Så, nu får Olivers ettårsdag vara färdigfirad. I dag har Olivers släkt på Johans sida har varit här. Det är ju så när man bor litet, man får dela upp kalasandet
Okej, så nu kikar vi på den här veckans läsarfrukostar, då ni var extra många som skickade in. Fortsätt att skicka in era bilder, med bredden 700px till linn
Igår fick jag hem senaste numret av Lantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Smörj (jag tror som sagt att smör/margarin är bättre än olja) en långpanna och strö på vetekli. Blanda alla ingredienserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.