21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg. 21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg
Pitabröden fyllde vi med zucchini, halloumi, grillad paprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Grädda dem genast på en plåt klädd med bakplåtspapper, mitt i ugnen i 6-10 minuter
Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Servera med en god röra som förrätt eller liknande, gör varm smörgås eller ta fram som frukostbröd. Klä formarna med bakplåtspapper eller smörj dem med lite olja
Knåda degen lätt med resten av mjölet. Det blir en annan mättnad när man använder hembakat bröd. Sätt ugnen på 225 grader och pensla bröden med uppvispat ägg
Kavla ut så tunnt det går ca 1mm med mjöl, täck och låt jäsa ytterliggare 15 minuter. ca 1mm med. Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal
Gör läckra toast medhembakat bröd. Pensla bröden med ägg och strö över vallmofrön. Hittade detta recept på tidningen Hembakats hemsida och har sedan min vana trogen gjort lite ändringar i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.