Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portioner1mskolivolja1kgentrecôte , ibit800grampotatis(ar) Tomatsallad3sttomat(er) 0,5strödlök(ar) 2mskolivolja3mskbasilika , färsk, hackad0,5mskvinäger3mskmynta , färsk, hackadTopping0,5dlolivolja , extravirgin0,5tskspiskummin , malen1,5dlbladpersilja , färsk, grovthackad1stlimefrukt(er) 2stvitlöksklyfta(or) 1,5dlmynta , färsk, grovthackad1stchilifrukt , medelstor1odefinieradsalt1odefinieradsvartpepparKöpreceptet
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.