Fläskfilé 1 Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Använd gärna stektermometer, fläskfilén är perfekt vid 70 grader. 2 Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola. 1 fläskfilé
Putsa fläskfilén fri från stora hinnor och skär bort den stora senan om den sitter kvar. Salta och peppra runt om och lägg fläskfilén i en marinad av olivolja, rosmarin, timjan, honung, soja, pressad vitlök och vinäger
I köttväg blev det ett säkert kort, helgrilladfläskfilé. Paprikan grillas inte så hårt så den har tuggmotstånd så tillsammans med krämig avokado som är bland det bästa jag vet att blanda i en sallad, så smakade det fantastiskt och passade så fint till fläskfilén
Helgrilladfläskfilé från rapsgris med kaffekryddad rubb. Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Helgrilladfläskfilé. Igår blev det en svensk grillklassiker nämligen fläskfilén som hamnade på menyn. Putsa fläskfilén genom att ta bort senor som ligger på ytan, undvik dock att skära bort fettet som sitter på ytan då det hjälper till att göra fläskfilén saftigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.