Riv vbost och he över kantarellerna rör ihop och ställ stekpannan åt sidan. 400 g köttfärs (jag har älg)½ dl grädde1 ägg1 msk dijonsenapsaltpepparFyllning100 g förvällda kantareller (koka ur vattnet ur svampen)1 dl vbostlite gräddeGör så här Lägg kantarellerna i en stekpanna och häll över grädde, låt koka ihop en liten stund. Häll över lite grädde och låt koka ihop i ca 10 minuter
Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat inför helgen. Det är som att människor lyckas förmå sig att handla, men att blotta tanken på att ställa sig och laga mat när jobbveckan är slut blir övermäktig
Förra helgen provade jag ett urklippt recept som väntat länge. Jag hade tänkt fira bloggens födelsedag 15 februari med utlottning av fina ovanliga fröer, men det får bli nu under helgen istället
Strö över riven ost och hackad persilja. Det är så många rätt med den här bilden och den här maten. Matkärlek på hög nivå och hade önskat att den var den här maten som väntade mig till lunch idag, istället för en trist smörgås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.