Servera medhavtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. havtornsglass. Koka upp grädde, mjölk och blanda den med äggula, vispa varm över vattenbad till 82°
INGREDIENSER HAVRESMOOTHIE. Jag älskar havregrynsgröt med kanel och lingon, så detta blir liksom den perfekta kombon för mig då jag får alla dom ljuvliga smakerna fast i en härlig smoothieform
Havresmoothiemed banan och bär (vegan, sockerfri). När jag frågar kostklienter med långsam ämnesomsättning, som lätt lägger på sig extravikt trots att de äter “bra”, hur de äter över en dag så får jag ofta höra att de kanske helst skippar frukost och äter mer kvällstid
Idag så ville jag ha ett riktigt smakrikt frukostbröd med massor av gotta i. Jag kollade runt i skafferiet och hittade bland annat lite torkade havtornsbär som jag köpte för ett tag sedan, och det måste väl passa i ett bröd
Här fick det bli ett riktigt lyxmellanmål med alldeles nybakat, nätt och jämnt avsvalnat powerbröd, Brie, blåbär och färska havtorn som jag bara mosade lätt med lite honung
Använd en bra mandelmassa med hög kvalitet. Den kreerades för några veckor sedan när jag dels hade lite mandelmassa kvar från tidigare tårtbakeri, dels hade en del färska havtorn över efter att ha självplockat och kokat havtornssylt
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.