Smält smöret tills det blir ljusbrunt. Tillsätt sockret och havregryn. Låt grynen bli rostade tills de får en ljusbrun färg, rör och passa noga så att de inte bränns
Havrefras. Havrefras. Bottna fyra (tog 8 små glögg-glas) glas med rårörda hallon, häll på ett lager havrefras, klicka på vaniljfluff och toppa med ytterligare fras
Äppelparfait med pinje- och havrefras samt kanelsirapPortioner. Pinje- och havrefras. Strö över pinje- och havrefraset och avsluta med att ringla över kanelsirapen
Pudrade havrefras. Smält chokladen och blanda runt alla havrefras. Häll florsockret i en plastpåse, häll i de chokladtäckta havrefrasen och skaka runt påsen tills allt är täckt
Efter ugnen plussa på med t ex mullbär, bananchips, kokoschips, riven kokos, torkade äppeltärningar, havrefras, bovetepuffar, russin, hackade aprikoser, fikon, dadlar
Ella har fått dille på Rice crispies (och Havrefras men nu är de slut). "Vill ha rice krispies, mjölk och havrefras och limpa" säger hon ofta på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.