Tillsätt smöret i tärningar och nyp ihop det med den torra blandningen. Tärna smöret och nyp ihop med havregryn, mjöl och socker till ett smuligt strössel
Kakan kan bäst beskrivas som en pannacottapaj, lite i stil med storfavoriten Hallonpannacottapaj, fast med lingon, och med en botten av krossade pepparkakor istället för klassiska digestivekex
Smörj en bakform med löstagbar kant med matfett och strö den med kokos eller ströbröd. Här är ett recept på en sagolikt god kaka som smakar lite syrligt av lingon och en söt fyllning av vanilj
Kom gärna med tips♥. Börja med att vispa samman ägg och socker. Skiva upp kakan så fort den svalnat av och njut med en klick vaniljvisp eller bara som den är♥
Smält smöret tills det blir ljusbrunt. Tillsätt sockret och havregryn. Låt grynen bli rostade tills de får en ljusbrun färg, rör och passa noga så att de inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.