Skala och tärna mangon. Lägg äggulor, grappa och strösocker i en kastrull. Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något
Blanda upp bönorna med det strimlade och hackade samtmed vinäger, olja och persilja. Finriv det yttersta gula skalet av citronen och blanda med salvian och lite olivolja
Men när vi flyttade så hamnade den i ett förråd och föll i glömska men så i samband med årets vårrensning hittade jag igen den och tänkte att nu måste den komma till användning igen
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Rätten kan till största delen ochmed fördel förberedas dagen innan. Den medelhavsinspirerade laxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.