Om önskas dekoreras chokladbitarnamed smält choklad och Naturlig Dekoration hallon/jordgubb/blåbär. Till och med jag som inte är speciellt förtjust i lakrits, tycker att nedanstående recept blev en riktig höjdare
Det som jag tycker är så bra med den här sortens bakverk (förutom hur snabbt och smidigt det går) är att man inte behöver följa mått och ingredienser precist
Kärna ur dadlarna och mixa tillsammans med nötterna. Ställ i frysen medan du smälter chokladen. Häll över chokladen och toppa med kakaonibs och flingsalt
Att baka ur mormors röda anteckningsbok är lite som att ge sig ut på skattjakt med en halv karta. Under rubriken ”havredrömmar” hittade jag häromdagen de här små gynnarna, som jag inte tror att jag någonsin sett mormor servera
Får jag för inspiration presentera något så pass fredgafestligt som härligt chokladiga chokladbitar, fyllda med hasselnötter, som riktigt smälter i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.