Se till att inte övergrädda dem, de är godast när de är litesega. Min pappa och hans fru bor så himla vackert och jag skulle gärna vilja kunna passa på att vara ute en stund
Ut kommer en plåt härligtkladdigachokladmuffins med småsega kanter. Vissa dagar vill man bara att bakningen ska vara snabb, okompliceradochlätthanterlig, och enklare än så här blir det inte
Men ändå fick jag inte nog av dessa underbara bär och tog en liten skål med mig ut i ett litetskogsparti nära där vi bor och plockade ett par deciliter som räckte till denna söta, segaoch goda kaka
Samtidigt är det viktigt att inte grädda för länge, då blir kakorna hårda i stället för sega. Målet har varit en platt ochtuggig kaka som är knaprig längst ute i kanterna, men härligt seg imitten – alltså en ”cookie” av amerikansktsnitt
Då brukar de bli så där gott segaochkladdiga. Spontanbakningblir det då och då som i förra veckan när W hade flera kompisar här och de ville ha fika men frysen gapade tom
Vispaäggvitornatill hårt till skum. Tillsätt saltet under vispningen. Vispa ner lite socker i taget. Klicka sedan ut smeten på bakplåtspapper med hjälp av två stora skedar
Kan en kaka vara både knaprigoch seg. publicerati. Den här kakak kan vara det iaf, den är knaprig på utsidanoch har ett mjukt ochlite segt inkråm med mycket citronsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.