Gott glutenfritt bröd med havre som ger mycket fibrer, vitaminer och mineraler. Glutenfritt havrebröd25 g jäst. Arbeta degen i maskin eller med elvisp i ca 5 minuter
Ett glutenfritt bröd med havre och solroskärnor som bara behöver jäsa en gång direkt i formen. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta degen med degkrokar tills den är fast men ändå lite kladdig
Vänd fänkålen i olivolja i en ugnssäker form. Halvera de små fänkålshuvudena eller skär de stora i 4 klyftor. Koka fänkålen i vatten citronsaft och salt i en kastrull i 5 minuter. 4 små fänkål eller 2 stora
Jag brukar ha i ca 1 msk stött fänkål som brödkrydda. Kör på degprogram. (Om din bakmaskin inte har detta, försök köra vanligt program OCH kom ihåg att avbryta det efter sista knådningen
Gör små bröd av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Värm havredrycken till cirka 40 grader, Blanda de torra ingredienserna och ha i havremjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.